Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες»

Εξομολογήθηκε ποιος είναι ο απώτερος στόχος της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για την εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει καθημερινά και αν αυτή μπορεί να την οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το «Happy Day» είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή με μια ενότητα ενημέρωσης. Ήταν μεγάλο στοίχημα το να δεχτεί ο κόσμος μια τέτοια ενότητα σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το ότι ο Δήμος Βερύκιος και ο Σπύρος Λάμπρου έχουν εναρμονιστεί τόσο καλά μέσα στην εκπομπή, για εμένα είναι μεγάλη χαρά και μια κερδισμένη ευκαιρία. Ο κόσμος δεν αποδέχεται εύκολα κάποιος ο οποίος κάνει ψυχαγωγία να του μίλα για πολιτικά ζητήματα», τόνισε στο ΕΓΩ.

Όσο για το αν θα κολυμπούσε πιο βαθιά στο κομμάτι της ενημέρωσης επισήμανε: «Για το μέλλον είναι ένας απώτερος στόχος, αλλά και πάλι θα ήθελα να γίνει ήρεμα, ώριμα και υπό τις σωστές προϋποθέσεις. Δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες. Εκ των πραγμάτων, αν και όταν γίνει, θα ήθελα να μη φαντάζει παράταιρο και περίεργο στα μάτια του τηλεθεατή».



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός