Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ που τη στεναχώρησε πολύ!

Οι απαιτήσεις της γιαγιάς του William είναι υπερβολικές...



 

Όλοι ξέρουμε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι ακριβώς αυτό που λένε... βολικός άνθρωπος. Είναι απαιτητική, είναι σκληρή, είναι αυστηρή και η αλήθεια είναι πως τους έχει όλους σούζα μέσα στο Μπάκιγχαμ.

Και πάρα το γεγονός ότι η Kate Middleton έχει καταφέρει να κάνει μικρά βήματα προόδου ώστε να περνάει που και που το δικό της (δεδομένου ότι ο William της έχει μεγάλη αδυναμία) η πεθερά της εξακολουθεί να κάνει κουμάντο σχεδόν σε όλα. 

Η βασίλισσα λοιπόν ανακοίνωσε πρόσφατα το ταξίδι του ζευγαριού στο Μπουτάν, λόγω πριγκιπικών καθηκόντων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τον Απρίλη.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Kate Η Kate έχει άλλο ένα ταξίδι στο πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως δε θα καταφέρει να βρίσκεται στη Μ. Βρετανία στα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte κάτι που έχει στεναχωρήσει πολύ την Kate.

Οι φήμες θέλουν τη γιαγιά του πρίγκιπα William να το έχει κανονίσει έτσι, ώστε να γλιτώσει τη συνάντηση με την Carole Middleton, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Υπομονή Kate. Αυτά έχουν τα παλάτια...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος