Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο σύζυγος της Celine Dion, René Angélil

Πολύ δύσκολες ώρες για τη διάσημη τραγουδίστρια



 

Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα  ο σύζυγος, μάνατζερ και μέντορας της Celine Dion, Rene Angelil άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο σπίτι τους στο Las Vegas σε ηλικία 73 χρονών. 

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα η εκπρόσωπος της πασίγνωστης τραγουδίστριας εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έγραφε: "Ο Rene Angelil, 73, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Las Vegas μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη κατά του καρκίνου. Η οικογένεια επιθυμεί να σεβαστούν όλοι την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή". 

Ο Rene Angelil, Καναδός, Λιβανέζικης καταγωγής, ξεκίνησε την καριέρα του ως ποπ τραγουδιστής τη δεκαετία του '60 και στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει μάνατζερ καλλιτεχνών. Και ήταν αυτός που ανακάλυψε την Celine Dion, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 χρονών και αυτός που ουσιαστικά "έχτισε" την τεράστια καριέρα της από το μηδέν.

Ο καρκίνος τον χτύπησε το 1999. Το 2013 υποβλήθηκε σε σοβαρότατη χειρουργική επέμβαση που επηρέασε την ομιλία του και το 2014 η Celine Dion ανακοίνωσε πως σταματάει την καριέρα της επ' αόριστον για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της και να τον στηρίξει.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό