Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Μήπως η συμπεριφορά του είναι λίγο απαράδεκτη;

Διάβασε ΤΙ έκανε αυτή τη φορά...



 

Ο Ben Affleck είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουμε θαυμάσει πολύ και αγαπάμε ιδιαίτερα. Αλλά αυτό δεν μας σταματά από τα παραδεχτούμε πως στην προσωπική του ζωή τα έχει κάνει λίγο θάλασσα.

Αφού λοιπόν κατάφερε να διαλύσει το γάμο του με την επί 11 χρόνια σύζυγο του Jennifer Garner όταν η τελευταία τον έπιασε να την απατάει με τη νταντά των παιδιών τους, τώρα δείχνει μετανιωμένος αλλά ίσως πια να είναι αργά.

Κι αυτό γιατί η Jen έχει ήδη ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο άλλου άνδρα και παρά το γεγονός ότι η (πρώην) πεθερά της, με την οποία έχει άριστες σχέσεις, κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει να επιστρέψει στον γιο της, εκείνη φαίνεται αμετακίνητη.

Ε, τα νέα της νέας αυτής σχέσης δεν άργησαν να φτάσουν και στον Ben ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι έξαλλος και κάνει τη μία σκηνή ζηλοτυπίας μετά την άλλη. Τα πράγματα μάλιστα είναι ακόμα πιο δύσκολα από τη στιγμή που οι δύο ηθοποιοί εξακολουθούν να ζουν μαζί για χάρη των παιδιών τους.

Μήπως κάποιος να του πει ότι δεν δικαιούται να έχει και παράπονο;

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.