Skip to main content

CELEBS

Friends: Reunion άκυρο. Over.

Τουλάχιστον όχι όπως το είχαμε στο μυαλό μας...



Η ανακοίνωση, πριν δύο μέρες, του δικτύου NBC πως τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη έφερε τρομερή χαρά στους απανταχού φανς τους. Επειδή όμως, τίποτα "καλό" δεν κρατά για πάντα, τα πρώτα ευχάριστα νέα ήρθαν να ανατρέψουν τα σημερινά λίγο πιο δυσάρεστα.  

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το κανάλι, στις 21 Φεβρουαρίου έχει σχεδιαστεί να προβληθεί ένα δίωρο σόου αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους στο οποίο κι αναμένεται να επιστρέψουν όλα τα βασικά μέλη του καστ.  

Όλα εκτός από ένα τελικά- τον Matthew Perry, τον γνωστό Chandler Bing.   Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο Perry αδυνατεί να παραβρεθεί στο reunion επειδή βρίσκεται στο Λονδίνο σε πρόβες για το θεατρικό έργο "The End of Longing", που ξεκινά παραστάσεις στις 2 Φεβρουαρίου. Η ίδια διευκρίνισε πως οι παραγωγοί του επερχόμενου σόου το γνώριζαν αυτό εδώ και καιρό, ήτοι και όταν έκαναν την ανακοίνωση. "Ο Matthew ίσως και να μαγνητοσκοπήσει κάτι για το αφιέρωμα. Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα είναι το reunion που περιμένουν όλοι" λέει η Lisa Kasteler.  

Ο επικεφαλής του NBC Bob Greenblatt ήταν βέβαια ιδιαιτέρως προσεκτικός στην ανακοίνωσή του, ώστε να μην κατηγορηθεί αργότερα, καθώς είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως "οι ηθοποιοί μπορεί να μην βρίσκονται όλοι στο ίδιο δωμάτιο".  

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου