Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω πολύ να παντρευτώ και να γίνω μητέρα»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα! Μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αποκάλυψε αν διατηρεί επαφή με πρώην συντρόφους της.

Τι είναι αυτό που εισπράττεις από τον Βασίλη σε σχέση με τις προηγούμενες σχέσεις σου; «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και, παράλληλα, ευγνώμων γι’ αυτή τη σχέση. Ο Βασίλης μου δίνει ασφάλεια, σεβασμό, αγάπη και τρυφερότητα, μέσα σε μία απαιτητική καθημερινότητα. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω συγκρίσεις και να σου πω τι μου έλειπε κάποτε και τι βρήκα τώρα. Σημασία έχει αυτό που ζω. Κι αυτό που ζω είναι υπέροχο. Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Πόσο διαφορετική σύντροφος είσαι σε σχέση με το παρελθόν; «Νομίζω ότι είμαι πιο ώριμη πια, πιο ήρεμη. Σέβομαι τον σύντροφό μου, τον περιποιούμαι, τον φροντίζω. Του δείχνω την αγάπη μου με όλους τους τρόπους. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Κρατάς επαφή με πρώην συντρόφους σου; «Το αποφεύγω. Όταν τελειώνει κάτι, πάει να πει ότι έπρεπε να τελειώσει. Δεν είμαι του «σουηδικού μοντέλου» (γελάει). Ούτε θα έφερνα ποτέ τον σύντροφό μου σε αμήχανη θέση».

Θέλεις να παντρευτείς μέσα στο 2015, Κατερίνα; «Το έχω μέσα στο μυαλό μου, μακάρι να έρθει και να με αξιώσει ο Θεός να γίνω και μητέρα. Δεν βάζω ταμπέλες. Πάντως και αστρολογικά να το δεις, η Άση Μπήλιου, όταν είχα πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, μου είπε ότι μου βγαίνει ο γάμος μέσα στο 2015! (γελάει). Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά».

Είσαι μία γυναίκα που προσέχει πολύ την εμφάνισή της και ντύνεσαι πάντα «υπερπαραγωγή». Έτσι θέλεις να είναι και ο γάμος σου; «Όχι, όχι! Το αντίθετο μάλιστα. Όσο μεγαλώνω πιστεύω ότι απλουστεύω. Το βλέπω πια, ντύνομαι πιο απλά και διώχνω τη βαβούρα που είχα κάποτε πάνω μου. Σε αυτό με βοηθάει πολύ και η «Lynne». Οπότε τον γάμο μου τον φαντάζομαι σε ένα νησί, με καλεσμένους μόνο στενούς φίλους κι εγώ λιτά ντυμένη, με ένα λευκό στενό νυφικό -όχι καμία τούρτα- και ως εκεί. Θέλω ο γάμος μου να είναι ένα όμορφο πάρτι που θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί μέχρι το πρωί».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30