Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Καπουτζίδης: «Νομίζω ότι η τηλεόραση τελείωσε για εμένα»

Ψάχνει την έξοδο από την τηλεόραση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Mία δήλωση-βόμβα που θα συζητηθεί έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδου, όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης.

Σε ερώτηση για το πόσο μας επηρέασε η οικονομική και κοινωνική κρίση ο ηθοποιός δήλώσε: «Όχι δεν αισθάνομαι ότι μας επηρέασε αυτό». «Το δημοψήφισμα μας χάλασε...», απάντησε ο Θέμος, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να απαντά:

«Εμένα δεν άφησα να με επηρεάσει ούτε αυτό το πράγμα. Δεν μπήκα σε αυτές τις συζητήσεις του όχι και του ναι. Ανασφάλεια με έπιασε όμως. Όπως όλους μας. Μπορεί να με πιάνει στεναχώρια, αλλά δεν με πιάνει πανικός. Κάτι θα βρω να κάνω.

Θα πάω να δουλέψω σε μία καφετέρια όπως όταν ξεκίνησα. Και τότε δεν είχα τίποτα. Τώρα έχω ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, έχω κάποια πράγματα. Ε τότε δεν είχα τίποτα. Είχα τα απολύτως απαραίτητα και προσπαθούσα να πληρώσω το ενοίκιο. Και έλεγα μέσα μου: ''Α τώρα, καλά εγώ από την καφετέρια που είμαι με τους δίσκους, θα κατακτήσω την τηλεόραση''. Την αγαπούσα πολύ την τηλεόραση.

Προσπαθούσα να βρω τρόπο να μπω στην τηλεόραση, τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να βγω. Ψάχνω την έξοδο. Ήμουν σε μία καφετέρια στο Παγκράτι. Έχω ρίξει και νερά σε πελάτη. Αλλά επειδή ήμουν πάντα πολυ επικοινωνιακός χαρούμενος και χαμογελαστός με συγχωρούσαν...

Η διευθύντρια μου, μάλιστα μου είχε προτείνει να γίνω προϊστάμενος στην καφετέρια. Αλλά της είπα : ''Δεν μπορώ γιατί πρέπει να σταματήσω'' Είχα ξεκινήσει να γράφω τις ''Σαββατογεννημένες'' τότε. Το άφησα...

Στον κινηματογράφο θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα. Θα κάνω. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι για μένα κάτι το οποίο έχει τελειώσει από την άποψη ότι αυτά που ήθελα να κάνω τα έκανα και τώρα ο τρόπος για να εκφραστώ είναι στο σινεμά ή στο θέατρο».



Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.