Skip to main content

CELEBS

Will Smith: Αυτός είναι ο λόγος που μποϊκοτάρει τα φετινά Όσκαρ!

Τι λες, έχει δίκιο;



 

Μετά τον σκηνοθέτη Σπάικ Λι και τη συζύγό του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σήμερα και ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για το 2016, που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απουσία από τον κατάλογο των υποψηφιοτήτων μαύρων ηθοποιών.  

«Η σύζυγός μου δεν θα πάει... Το συζητήσαμε. Ανήκουμε σε αυτήν την κοινότητα. Αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή, δε νιώθουμε άνετα να παραστούμε εκεί και να πούμε ότι δεν τρέχει τίποτα» δήλωσε ο Σμιθ στην εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού δικτύου ABC.   Ο ηθοποιός επισήμανε ότι και τις δύο φορές που είχε προταθεί για το Χρυσό Αγαλματίδιο, δεν είχε «ποτέ ηττηθεί από έναν λευκό».

«Όταν βλέπω αυτόν τον κατάλογο και τους πολλούς υποψηφίους που αποκλείστηκαν- κι όλοι είναι φανταστικοί και σε αυτό ακριβώς έγκειται η πολυπλοκότητα του θέματος- όλοι είναι όμορφοι και το αξίζουν και είναι φανταστικοί- αλλά νιώθω σαν να οδεύουμε προς τη λάθος κατεύθυνση» τόνισε. Ο Σμιθ, που πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία Concussion είναι από τις πλέον ηχηρές απουσίες από τον κατάλογο των υποψηφιοτήτων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

O Σπάικ Λι, ο Γουίλ Σμιθ, η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν προς το παρόν ανακοινώσει ότι δεν θα παραστούν στην τελετή απονομής. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.