Skip to main content

CELEBS

Καίτη Γαρμπή: «Η έκτρωση ήταν η αιτία που μου δημιούργησε πρόβλημα στο να μείνω έγκυος και με οδήγησε στην εξωσωματική»

Γιατί δάκρυσε στη συνέντευξη μιλώντας για τον γιο της;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Καίτη Γαρμπή σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της στο People αποκάλυψε τον λόγο γιατί δυσκολεύτηκε να γίνει μητέρα και χρειάστηκε να κάνει αρκετές εξωσωματικές, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον 16χρονο πλέον γιο της.

- Έχεις μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη που διέκοψες και την απόκτηση του γιου σου με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Δεν μου αρέσει καθόλου να αναφέρομαι σε τόσο προσωπικά θέματα, ούτε μίλησα ανοιχτά επειδή με έπιασε κρίση ειλικρίνειας. Αναγκάστηκα να το πω, μια και η έκτρωση ήταν η αιτία που μου δημιούργησε πρόβλημα στο να μείνω έγκυος με φυσιολογικό τρόπο και με οδήγησε στην εξωσωματική. Διαφορετικά δεν είναι ωραίο να εκτίθεσαι, να το παίζεις άνετη, για να λέει ο κόσμος πόσο ειλικρινής είσαι, ούτε να συντηρείς το μύθο σου, δεν υπάρχουν αυτά, είμαστε στο 2016. Από την άλλη, δεν θα μπορούσα να κρύψω την εξωσωματική, γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για το γιο μου και πιστεύω πως βοήθησα πολλές γυναίκες που αντιμετώπιζαν τον ίδιο φόβο. Στο τέλος, το μόνο που μετράει είναι να έρθει στην αγκαλιά σου το παιδί σου, όχι ο τρόπος που θα γίνει αυτό».

- Ο Δημήτρης είναι πια 16 χρόνων. Ποια είναι η σχέση σου μαζί του;

«Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που μας κάνει υπερήφανους γονείς με την καλοσύνη, την ευγένεια και την ωριμότητά του, στοιχεία που σπάνια συναντάς σε παιδιά τέτοιας ηλικίας. Είναι χαρούμενος, ανοιχτός και εκδηλώνει πάντα την αγάπη του, είτε όταν είμαστε οι δυο μας σπίτι, είτε μπροστά σε πολύ κόσμο, αδιαφορώντας αν θα τον δουν, π.χ., να με αγκαλιάζει ή να με φιλάει − κι εγώ φυσικά το απολαμβάνω. Μπορεί να αλλάξει μεγαλώνοντας και να μη θέλει πια να σκαρφαλώνω πάνω του και να τον τραβάω μπροστά στα κορίτσια.»

- Θεωρείς τον εαυτό σου καλή μητέρα;

«Το προσπαθώ. Όλοι οι γονείς είμαστε ερασιτέχνες, γεμάτοι αδυναμίες και ενοχικοί. Βασανιζόμαστε πάντα, με σκέψεις όπως γιατί δεν φύγαμε νωρίτερα από την πρόβα, γιατί δεν περάσαμε περισσότερο χρόνο μαζί του. Από την άλλη, παρέα με το παιδί τα μαθαίνουμε όλα, δεν υπάρχει κάποια σχολή για να πάρουμε έτοιμες γνώσεις. Προσπαθούμε, όμως, να τον γλιτώσουμε από κάποια ταλαιπωρία που θα υποστεί έτσι κι αλλιώς στη ζωή του, γιατί ως μεγαλύτεροι την έχουμε περάσει κι έχουμε πάρει τα μαθήματά μας, ακόμα και τα πιο σκληρά, και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει το δρόμο του και να είναι ευτυχισμένος.»

Σου μιλάει για τα κορίτσια του;

Ναι, μου μιλάει συχνά και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι τώρα πάνω στο φλερτ και υπάρχει ένα κορίτσι που του αρέσει και μου ζητάει συνεχώς συμβουλές. Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του και φυσικά δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ.

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που σου έχει πει;

Χιλιάδες πράγματα μου λέει κάθε μέρα που περνάει και τα κρατάω σαν πολύτιμο θησαυρό στην καρδιά μου. Δεν μπορώ όμως να σ’ τα πω, είναι δικά του.

Ασχολείται με τη μουσική, γράφει και ενορχηστρώνει. Είναι όνειρό σου να ερμηνεύσεις κάποια στιγμή ένα δικό του κομμάτι;

Δεν το έχω σκεφτεί, όμως τώρα που μου το λες, συγκινούμαι και μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Μακάρι να γίνει, θα είναι τόσο ωραίο. Συχνά μου βάζει και ακούω όλα όσα γράφει, είναι καταπληκτικός, έχει μια ποιότητα και μια αισθητική που με εντυπωσιάζουν. Ο πατέρας του είναι αυστηρός, γιατί είναι μουσικός και του μιλά για τεχνικά πράγματα. Εγώ, από την άλλη, λειτουργώ ενστικτωδώς, ακριβώς όπως όταν μου φέρνουν ένα νέο τραγούδι. Λέω αμέσως «ναι» αν «αρέσει» στα αυτιά μου και αγγίζει την ψυχή μου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

CELEBS

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

Όσα δεν ξέρουμε για τη «Χάιδω» από τη Γη της Ελιάς

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη»

Έλεγε ο Τσάρλι Τσάπλιν που σαν σήμερα γεννήθηκε – και σου θυμίζουμε τα οφέλη του να γελάς πιο συχνά

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής