Skip to main content

CELEBS

Μάρκος Σεφερλής: Όχι... άλλο Ουγγαρέζος

Βαρέθηκε να μιλά ξανά και ξανά για την τηλεοπτική τους κόντρα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία εφ' όλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο για αν του λείπει το πρωινό όσο και για την κόντρα του με τον πρώην πλέον συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τονίζοντας ότι έχει βαρεθεί να μιλά για τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Δεν μου λείπει τίποτα, για όλα όσα έκανα πήρα την ευθύνη και πάντα με ό,τι καταπιάνομαι πέφτω με τα μούτρα, αλλά μόλις τελειώσει σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Δεν ζω με την ανάμνηση αυτών που έκανα, δεν νοσταλγώ το πρωινό. Τρεις μέρες τώρα έχω φάει κόλλημα με ένα project κινηματογραφικό που θέλω να κάνω, που το είχα γράψει πριν από τρία χρόνια και παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα».

-Πριν τελειώσει το πρωινό είδαμε έναν Μάρκο που τον έπνιγε το άδικο σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και βγήκες και του τα είπες... Ξαλάφρωσες;

«Ποτέ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και ξέρω ότι πάντα η αλήθεια λάμπει, γι’ αυτό βγήκα και τα είπα. Αν πεις ψέμματα κάποια στιγμή θα αποκαλυφτείς και θα γίνεις «ρόμπα». Θέλω την αλήθεια –όσο πικρή κι αν είναι– δεν παίρνω τίποτα πίσω από ό,τι έχω πει...».

-Αναφέρομαι στο επεισόδιο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αυτά που συνέβησαν στο πλατό. Η Κουτσελίνη τον χαρακτήρισε «κωλοτούμπα» και είπε ότι εσύ έπρεπε να είχες αποκαλύψει από την αρχή την αλήθεια...

«Δεν θέλω να μιλήσω για το περιστατικό με τον Δημήτρη, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του. Είναι άδικο να μη μιλάω για τους συνεργάτες μου στο θέατρο, που μου είναι πιστοί εδώ και πολλά χρόνια, και να αναγκάζομαι να απαντώ για το συγκεκριμένο πρόσωπο και για την τηλεοπτική μας κόντρα».

-Δεν σου αρέσει να κοντράρεσαι;

«Ποτέ δεν έχω κοντραριστεί και δεν θέλω να υπάρχω μέσα από τις κόντρες μου! Δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι... Δεν μου αξίζει να έχω κάνει τόσα πράγματα είκοσι χρόνια τώρα και να πρέπει να μιλάω για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πάντα απαντάω στις επιθέσεις που δέχομαι αλλά δεν θέλω άλλο να συνεχίσω προκειμένου να υπάρχει κάποιος από το παιχνίδι αυτό... Του απάντησα, μου απάντησε...».

-Στην πρεμιέρα, όμως, του «Γκάμπι», που έφυγε ο Ουγγαρέζος, δεν σταμάτησες ούτε κι εσύ για να μιλήσεις στους δημοσιογράφους...

«Από ένα σημείο και μετά κουράστηκα να απαντάω, έβρισκα το μπελά μου που απαντούσα στις επιθέσεις που δεχόμουν, φτάνει πια!».

-Με τον Δημήτρη θα συνεργαζόσουν ξανά;

«Υποθετικά με ρωτάς; Όπως είδες μέχρι και το τέλος της εκπομπής τον στήριξα όπως από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας, αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι πίσω από την πλάτη μου είχαν γίνει διάφορα... Δεν είμαστε σφαγμένοι, δεν τον μισώ, πάντα έλεγα τα καλύτερα και ότι έχει κάποια προσόντα για να υπάρχει σε αυτόν το χώρο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου