Καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έφτασε μία ανάσα από το να παίξει στο Prison Break και στην ταινία "οι 300".
Αναφορικά με το Prison Break ανέφερε: «Ήμουν στη δυάδα στο Prison break.... Dε ξέρω πόσο κόσμο είδανε και φτάσαμε στη δυάδα. Αλλά τελικά είχαν δίκιο οι άνθρωποι. Θέλανε αυτός που θα μπει στη φυλακή, ο μικρός αδερφός, εγώ θα ήμουν ο μικρός, θέλανε ο άλλος να είναι λίγο ο πιο προστατευτικός χαρακτήρας και πήγαν προς τα εκεί. Είχαν δίκιο οι άνθρωποι».
Όσο για τους “300”, τόνισε: «Φτάσαμε πάλι πάρα πολύ κοντά κι έγινε μια παρεξήγηση με ένα παιδί που μας πήγε εκεί και εμένα κι έναν άλλον και ακυρώσανε και τους τρεις μας. Μας είχαν κλείσει και τους τρεις, αλλά τσακώθηκε ο πρώτος και μας ακύρωσαν».
Ακολούθησε το allyou στο Instagram!