Skip to main content

CELEBS

Θα έπαιζε ο David Bowie των Gandalf στο Lord of The Rings;

Έχουμε αποκαλύψεις...



Του άρεσε του David Bowie o κινηματογράφος και αυτό είναι γνωστό. Τώρα, δύο εβδομάδες και κάτι ψιλά μετά τον θάνατο του, έρχονται στην δημοσιότητα αποκαλύψεις που θέλουν τον σπουδαίο μουσικό να είχε βάλει παλαιότερα στο μάτι έναν σπουδαίο ρόλο, για τον οποίο μάλιστα πέρασε και από οντισιόν. 

Όλα αυτά τα μαθαίνουμε από τον ηθοποιό Dominic Monaghan ο οποίος συμμετείχε στην διάσημη σειρά ταινιών στον ρόλο του hobbit Meriadoc 'Merry' Brandbuck. 

Σύμφωνα με τον Monaghan ο ίδιος συνάντησε τον Bowie στα γραφεία της παραγωγής λίγο καιρό πριν οριστικοποιηθεί το καστ της πρώτης ταινίας "The Fellowship of The Ring". 

Ο Brandbuck αποκαλύπτει λοιπόν ότι ενώ εκείνος περίμενε την σειρά του στον χώρο υποδοχής, εμφανίστηκε ο Bowie, ήσυχος, απλός και ταπεινός, συμπλήρωσε κανονικά την φόρμα υποβολής αίτησης όπως όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και πέρασε από οντισιόν. 

Ο ίδιος επιμένει ότι σίγουρα ενδιαφερόταν για τον ρόλο του Gandalf αν και η αμερικάνικη Huffington Post ισχυρίζεται ότι οι δικές της πληροφορίες θέλουν τον David να πέρασε όντως από οντισιόν αλλά για τον ρόλο του ξωτικού Elrond.

Πάντως υπάρχει έτοιμη και η θεωρία γύρω από το γιατί δεν είδαμε ποτέ τελικά τον Bowie στην μεγάλη οθόνη στην διάσημη ταινία φαντασίας, αφού φήμες θέλουν τον σκηνοθέτη Peter Jackson να ήταν εξαιρετικά απρόθυμος να προσλάβει έναν τόσο μεγάλο σταρ από φόβο ότι θα επισκιάσει ολόκληρο το φιλμ αλλά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

 

Προτεινόμενα