Skip to main content

CELEBS

Bradley Cooper - Irina Shayk: Χωρίζουν;

Και ξέρουμε τον λόγο.



Η αλήθεια είναι ότι η Irina Shayk δεν είναι και το πιο φρόνιμο κορίτσι στον κόσμο. Φήμες την θέλουν να είχε κάνει τη ζωή του Christiano Ronaldo ποδήλατο, και για να είχε κάνει τη ζωή ενός τόσο περιζήτητου άνδρα ποδήλατο, τότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για μία δύσκολη γυναίκα. 

Κι όμως το διάσημο μοντέλο φαίνεται να είχε κατασταλάξει στην αγκαλιά του κούκλου Bradley Cooper με την σχέση της να κρατάει γερά από τον περασμένο Απρίλιο και το ζευγάρι να είναι ήδη έτοιμο να συγκατοικήσει. 

Παρόλα αυτά πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να περνάνε κρίση στη σχέση τους, ενώ κάποιες κακές γλώσσες τους θέλουν να έχουν ήδη χωρίσει. Ο λόγος; Η μαμά του Bradley. 

Tο μοντέλο και ο ηθοποιός πέρασαν τις γιορτές στο Los Angeles, μαζί με τη μητέρα του Bradley, Gloria Campano. Απ' ό,τι φαίνεται οι γυναίκες δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά και οι τσακωμοί μεταξύ Irina και Bradley δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Λέγεται πως η μητέρα του Cooper δε συμπαθούσε την Shayk και δεν τη θεωρούσε ιδανική για το γιο της.

Όπως καλά γνωρίζετε, ο διάσημος ηθοποιός δίνει μεγάλη σημασία στην άποψη της μητέρας του και δε θέλει με τίποτα να την δυσαρεστεί. Κατά καιρούς έχει σχολιαστεί έντονα από τα sites του εξωτερικού η υπερβολικά στενή –και ορισμένες φορές υπερβολική- σχέση του μαζί της, κάτι που μάλλον τον έκανε να βάλει τέλος στο δεσμό του με την Irina.

Εμείς να πούμε ότι ο ένας άνδρας σαν τον Bradley δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να είναι μαμάκιας. Από την άλλη θυμόμαστε και την μητέρα του Ronaldo που επίσης άκουγε Irina και έβγαζε...σπυριά και αναρωτιόμαστε μήπως υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος. 

Irina-Shayk-Bradley-Cooper-9.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;