Skip to main content

CELEBS

Μadonna - Sean Penn: Tίτλοι τέλους στη σχέση τους!

Το ζευγάρι χωρίζει για ακόμη μία φορά..



 

Η σχέση της Madonna με τον Sean Penn έχει απασχολήσει μέσα στα χρόνια τα δημοσιεύματα, τις φήμες και τους κύκλους της παγκόσμιας showbiz. 

H διάσημη τραγουδίστρια και το «κακό παιδί» του σινεμά έχουν περάσει από σαράντα κύματα, ενώ η ιστορία περί κακοποίησης της Madonna από τον ηθοποιό συζητήθηκε στο παρελθόν όσο πολύ λίγα. Άλλωστε το άλλο στόρυ είχε και συνέχεια πολύ πρόσφατα αφού η επανασύνδεση της βασίλισσας της ποπ με τον Penn έγινε αιτία να την παρατήσει στα κρύα του λουτρού ο γιος της Rocco αφού δεν ενέκρινε καθόλου τις αποφάσεις της μητέρας του. 

Πάντως απ' ότι όλα δείχνουν αυτός ο έρωτας δεν θα έχει αίσιο τέλος ούτε κι αυτή τη φορά αφού φήμες θέλουν τον Sean να έχει ήδη απατήσει την Madonna και μάλιστα με μία πολύ διάσημη κυρία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει και πάλι μία περιπέτεια με τη Naomi Campbell με τη οποία είχε σχέση και στο παρελθό. Ο Penn έχει κάνει δύο ταξίδια για να βρεθεί κοντά της, ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Παρίσι. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο μπαίνει παράνομα στη ζωή του ηθοποιοί αφού ήταν το τρίτο πρόσωπο και στον γάμο του με την Robin Wright. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν ρόλο σε αυτό το παραστράτημα του Sean έπαιξε και η συμπεριφορά της Madonna, η οποία σύμφωνα με φήμες είναι αρκετά επιφυλακτική απέναντι του ιδίως μετά τα γεγονότα με τον 15χρονο γιο της.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ