Skip to main content

CELEBS

Kate Hudson: O Νick Jonas μιλάει για πρώτη φορά για τη...σχέση τους!

Τι συνέβη τελικά ανάμεσα τους; 



 

Η Kate Hudson είναι 36 χρονών και δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε. Η διάσημη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά στο Hollywood ενώ το πρόσωπο της όσο περνάνε τα χρόνια δείχνει πιο ξεκούραστο και λαμπερό. 

Άρα δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο όταν μάθαμε ότι ο 23χρονος Nick Jonas έπεσε στα...δίκτυα του έρωτας της, ούτε όταν είδαμε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στις οποίες έδειχναν να περνάνε πάρα πολύ καλά. 

Παρόλα αυτά η σχέση αυτή διακόπηκε απότομα χωρίς κανένας από τους δύο να αποκαλύψει ποτέ τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. Και τώρα ο νεαρός τραγουδιστής παίρνει βαθιά ανάσα και κάτι αποκαλύψεις.

Ο Nick βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, και οπλισμένος με θάρρος, δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με τη διάσημη ηθοποιό: «Η Kate είναι απίστευτη! Ήμασταν απλά 2 ενήλικοι που θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο και φυσικά απολαμβάναμε την παρέα που κάναμε.».

 «Και επειδή σέβομαι την ίδια και την ιδιωτική της ζωή, δε θα πω αν κάναμε σεξ ή όχι. Το μόνο που θα πω, είναι ότι είχαμε απίστευτη χημεία και ότι είναι υπέροχος άνθρωπος», ολοκλήρωσε.

Ο Nick πάντως, αυτή την περίοδο δηλώνει ελεύθερος και ωραίος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου