Skip to main content

CELEBS

Kate Hudson: Aυτή και η ζυγαριά της!

Πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτή την τέλεια σιλουέτα;



Τις προάλλες λέγαμε για την φημολογούμενη σχέση της Kate Hudson με τον κατά πολύ νεώτερο της Nick Jonas, για το άψογο κορμί της και για το γεγονός ότι φαίνεται πολύ μικρότερη από την ηλικία της.

Η αλήθεια είναι ότι η Kate Hudson έχει ένα από τα πιο άψογα κορμιά στην παγκόσμια showbiz αλλά η ίδια αποκαλύπτει ότι αυτό δεν οφείλεται σε κάποιον απίστευτα καλό μεταβολισμό αλλά στο γεγονός ότι δίνει κι αυτή - όπως οι περισσότερες γυναίνες - μία καθημερινή μάχη με τα κιλά.

«Έχω διακυμάνσεις συνέχεια στο βάρος μου. Πάντα είχα. Ανεβοκατεβαίνω τουλάχιστον 2 κιλά κάθε μήνα» λέει η ίδια σε συνέντευξή της, εξηγώντας ωστόσο πως το να ακολουθεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής «έχει να κάνει περισσότερο με τη σωματική και ψυχική μου υγεία. Γιατί μπορεί να έχεις το πιο ωραίο κορμί και να είσαι πραγματικά δυστυχισμένος αν αυτό είναι το μόνο που επιδιώκεις (μέσα από τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική)».

Παράλληλα, συμπληρώνει: «Ο κόσμος έχει την τάση να εφευρίσκει δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν έχει ένα υγιές σώμα. Συχνά κατηγορούν τα γονίδιά τους ή άλλους παράγοντες. Αλλά το θέμα δεν είναι η εμφάνιση. Το θέμα είναι η υγεία».

Κι εμείς που έτσι κι αλλιώς δεν χορταίνουμε την χαζεύουμε, μόλις την θαυμάσαμε λίγο περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς