Skip to main content

CELEBS

Πάνος Καλλίτσης: «Με βοήθησε ο Κύριος να ζήσω. Ζω από ένα θαύμα»

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο, μετά την ένοπλη ληστεία που δέχτηκε, πήρε ο Πάνος Καλλίτσης.

Ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά των ληστών εμφανίστηκε ευγνώμων στον Θεό που κατάφερε να βγει ζωντανός από όλον αυτόν τον εφιάλτη που βίωσε.

«Μία απόπειρα ληστείας ήταν, όπως αυτές που συμβαίνουν καθημερινά σε όλους μας. Αυτό δυστυχώς συνέβη και σ' εμένα. Είχα την τεράστια ατυχία να μου συμβεί, αλλά και την τεράστια τύχη να ζω. Είμαι ευτυχής» είπε ενώ για τα σοβαρά τραύματα που έφερε και για το γεγονός ότι κατάφερε να βγει ζωντανός από αυτή τη δοκιμασία, είπε:

«Δεν έχω κανέναν εχθρό, μέσα από την δουλειά και τη ζωή μου πρεσβεύω το καλό. Με βοήθησε ο Κύριος να ζήσω. Ζω από ένα θαύμα. Επιστημονική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί από τους γιατρούς με βάση τα τραύματα που είχα». Όσο για το τι πρόκειται να αλλάξει από εδώ και στο εξής στη ζωή του, ο Πάνος Καλλίτσης παραδέχτηκε: «Εργάζομαι σε ένα πολύ απροσπέλαστο περιβάλλον που ένιωθα τρομακτική ασφάλεια. Κάτι που δεν είχα φροντίσει να συμβαίνει και στο σπίτι μου. Τώρα πια όλα αυτά θα αλλάξουν. Το μόνο που θέλω αυτή την στιγμή είναι να επιστρέψω στο σπίτι και την καθημερινότητά μου, και κοντά στους φίλους μου που μου στάθηκαν σε αυτή την δύσκολη ώρα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός