Skip to main content

CELEBS

Iαπωνία vs Angelina Jolie!

Δεν είναι τίτλος ταινίας. Είναι η πραγματικότητα...



Η Jolie αγαπάει να πηγαίνει κόντρα στα πράγματα. Το εκκεντρικό του χαρακτήρα της έχει γίνει αρκετές φορές θέμα στα δημοσιεύματα ολόκληρου του πλανήτη, όπως επίσης έχουν γίνει και οι όμορφες κινήσεις αγάπης και φιλανθρωπίας που τόσες φορές έχει κάνει. 

Μόνο που τώρα ένα ολόκληρο κράτος έρχεται να θυμώσει μαζί της, κατηγορώντας την για ρατσιστική συμπεριφορά.

Αιτία η ταινία της με τίτλο "Unbroken", η οποία μπορεί να παίχτηκε σε όλο τον κόσμο, οι κινηματογραφικές όμως αίθουσες της Ιαπωνίας ήταν οι μοναδικές που δεν δέχθηκαν να την προβάλουν.

Το στόρυ πάει ως εξής: Ένας Αμερικανός στρατιώτης και αθλητής, ο Louis Zamperini αντί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, βρίσκεται αιχμάλωτος σε ένα Ιαπωνικό στρατόπεδο στο οποίο βιώνει την πείνα και την κακομεταχείριση καταφέρνοντας όμως να ζήσει. 

Αυτή η υπόθεση, λοιπόν, εξόργισε τους Ιάπωνες, καθώς τους δείχνει απάνθρωπους και σκληρούς ως ανθρώπους. Οι Ιάπωνες αποκάλεσαν, λοιπόν, την Angie ρατσίστρια και την ταινία ως αντί-Ιαπωνική. Μία εταιρεία μάλιστα σκέφτεται να προβάλει έπειτα από τόσο καιρό το Unbroken στην Ιαπωνία και οι αντιδράσεις των πολιτών είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Θεωρούν πως η ιστορία αυτή τους προσβάλει, αφού δείχνει μόνο την κακή τους εικόνα.

Eσύ τι πιστεύεις; 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς