Skip to main content

CELEBS

Νάντια Μπουλέ: «Δεν βάζω σε σειρά αυτά που αγαπώ»

Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο "τηλεόραση" γι΄αυτήν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Νάντια Μπουλέ ως γνωστόν καταπιάνεται με πολλά πράγματα, καταφέρνοντας να τα φέρει όλα εις πέρας με επιτυχία. Η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά αναφέρθηκε στο μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. 

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Από το Νine στο Sweet Charity και παράλληλα και παιδικό θέατρο. Πώς τα προλαβαίνεις;

Μπορεί σαν πρόγραμμα να είναι απαιτητικό, αλλά όταν σου αρέσει κάτι πάρα πολύ μπορεί να το κάνεις. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω παιδικό θέατρο, αλλά είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Κι αυτό γιατί τα παιδιά όταν είναι θεατές, δεν έχουν κανένα λόγο και δεύτερη σκέψη να μην δείξουν αυτό που αισθάνονται, είτε χαρά είναι αυτό είτε λύπη, είτε θυμός, οποιοδήποτε συναίσθημα περνά από το μυαλό τους και αυτό τα κάνει πολύ άμεσα στις αντιδράσεις τους. Ο ρόλος της Ντόροθυ είναι από τους πιο γνωστούς και χαρακτηριστικούς ρόλους παιδικών παραμυθιών και ειδικά τα κορίτσια ταυτίζονται πολύ με τον ρόλο όπως μου λένε μετά το τέλος του έργου.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Κοίτα, δεν απέχω από την τηλεόραση τόσο καιρό ώστε να μου λείψει, παρ' ότι είναι ένα μέσο που αγαπώ. Αυτό δε σημαίνει όμως κι ότι έχει κλείσει σαν κεφάλαιο, απλά χρειάζονται οι κατάλληλες συνθήκες και ο χρόνος για να γίνει. Αυτή την περίοδο κάνω τόσες πολλές πρόβες και τόσες παραστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση. Μάλιστα σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι. Λέγεται "Love me Silently Tonight" είναι μια αγγλόφωνη μπαλάντα που έχουν γράψει οι Gad και είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργαζόμαστε σε αυτό γιατί τους εκτιμώ πολύ καλλιτεχνικά. Μου είπαν ότι είχαν γράψει ένα τραγούδι για μένα και ήθελα πάρα πολύ να το κυκλοφορήσουμε. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Αμστερνταμ και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Σε τι σειρά προτεραιότητας έρχεται το τραγούδι για σένα;

Δεν βάζω σε σειρά αυτά που αγαπώ, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη καλλιτεχνικά συνεχώς. Όπως και να έχει, η μουσική είναι για μένα ένα πολύ μεγάλο πάθος, απλά το μιούζικαλ συνδυάζει την αγάπη μου για τη μουσική με το θέατρο και τον χορό.

Όταν μπήκες στο χώρο της μουσικής, ένιωσες ότι σε αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό;

Νομίζω ότι έχω συναντήσει περισσότερο σκεπτικισμό και κακεντρέχεια στην τηλεόραση, παρά στη μουσική. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για το πως με έχουν αντιμετωπίσει στο χώρο του μιούζικαλ και της μουσικής.

Πώς αντιμετωπίζεις τα κακεντρεχή σχόλια;

Δεν είμαι άνθρωπος που γενικά απαντάει. Δεν είναι πάντα εύκολο γιατί όταν ακούς μια χοντράδα, αυθόρμητα θέλεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Αλλά επειδή δεν νομίζω ότι τις περισσότερες φορές αυτό βγάζει σε καλό, κρατάω τις αποστάσεις μου.

Τι απαντάς σε αυτούς που λένε ότι δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος όλα και καλά; 

Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει αυτή η λογική . Έχουν ανοίξει πολύ τα μυαλά μας και έτσι πρέπει, Στο εξωτερικό θεωρείται προτέρημα για έναν καλλιτέχνη να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα και να μην κλείνει τους ορίζοντές του. Πρόσφατο παράδειγμα ο David Bowie ένας άνθρωπος που τραγουδούσε, έγραφε μουσική, έπαιζε στον κινηματογράφο, σκηνοθετούσε τα έκανε όλα πολύ καλά με επαγγελματισμό και κατάφερε να γίνει σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής. Είναι τελείως λάθος να βάζεις όρια στους ανθρώπους.

Υπήρξε μια εποχή που η προσωπική σου ζωή ήταν στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, ενώ τώρα έχεις καταφέρει να το αποτρέψεις.

Όταν κάνεις πρωινή ζώνη, όπως τότε, τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου. Οταν έχεις την εμπειρία του παρελθόντος και μεγαλώνεις, ωριμάζεις και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προστατέψεις τη ζωή σου, κινείσαι και αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός