Skip to main content

CELEBS

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Θέλω να κάνω καλά τις δουλειές μου και να μην τις ευτελίζω»

Νιώθει ευλογημένος που έχει το χάρισμα της κωμωδίας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την υποκριτική η οποία ήταν από παλιά η μεγάλη του αγάπη μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Καρφί».

Ο ηθοποιός αναφερόμενος για το πως ξεκίνησε η αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής είπε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πολύ μικρός, στα τρία-τέσσερα επαγγέλματα που ήθελα να γίνω πάντα ήταν μέσα ο ηθοποιός, π,χ, ηθοποιός, ποδοσφαιριστής, παπάς, δικηγόρος. Από πέντε ετών οι γονείς μου με παγαίνανε θέατρο και από την πρώτη στιγμή που πήγα, θυμάμαι ότι παρ' ότι μπορεί να μην καταλάβαινα τίποτα από αυτό που έβλεπα, μαγεύτηκα, το χάζευα και ήθελα να ξαναπάω! Στα εννέα μου έπαιξα σε μία παράσταση στη γειτονιά μου και από τότε μπήκε για τα καλά το μικρόβιο και δεν ξανάφυγε».

Σε ερώτηση για το αν θέλει να ξεφύγει από τους κωμικούς ρόλους που τον έχουμε συνηθίσει να παίζει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απάντησε: «Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που έχω το χάρισμα της κωμωδίας. Το δουλεύω συνεχώς είναι ένα απύθμενο είδος και επειδή βλέπω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά, πιστεύω ότι μπορείς εσαεί να ψάχνεσαι στην κωμωδία και να μαθαίνεις. Αλλά ως ηθοποιός μου αρέσει να ανοίγω και άλλους δρόμους και να δοκιμάζω πράγματα. Πιστεύω, όμως, πως είμαι φύσει και θέσει κωμικός. Αλλά είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καλό, εννοώντας συνεργασίες και κείμενο, θέλω να κάνω καλά τις δουλειές μου και να μην τις ευτελίζω»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.