Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Ουγγαρέζος- Μαίρη Συνατσάκη: «This Is Spata Live» ήταν και πάει

Ανακοίνωσαν το "κόψιμο" της εκπομπής τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Πρόωρα πέφτει η αυλαία για το «This Is Spata Live», καθώς όπως ανακοίνωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη, το απόγευμα της Τρίτης η εκπομπή τους δεν θα συνεχιστεί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε αρχικά τον λόγο αναφέροντας: «Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτή την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής – και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε από δύο εβδομάδες, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί – ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται “This Is Spata Live” έρχεται προς το τέλος του. Όχι τώρα. Μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε. Όχι τώρα, αλλά σε δύο εβδομάδες. Είναι αλήθεια ότι μας τιμήσατε. Θα μιλήσω τώρα...

Δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εφόσον λήγει πρόωρα για το This Is Spata Live, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε. Ήταν διαρκώς αυξανόμενα και διαρκώς επάνω από το ομοειδές πρόγραμμα του ανταγωνισμού. Δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι και, όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως είναι ο ΑΝΤ1, τον χρόνο που χρειάζεται να δώσε σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως ακόμα και για αυτό το 13%-14% που μας φέρατε από το 0, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Πριν δώσω τον λόγο στη Μαίρη, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τον Βαγγέλη Περρή και...».

Την σκυτάλη αμέσως μετά πήρε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία τόνισε: «Δεν αποχαιρετούμε τώρα. Στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μας εκπομπή, την τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη. Θα το περάσουμε παρέα αυτό το διάστημα. Για μας ήταν πραγματικά ουσιαστικό. Δεν ήταν μόνο τέσσερις μήνες, ήταν πολλά περισσότερα πράγματα. Σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί. Σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί. Αν οι υπόλοιπο αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα το κάνουμε μόνοι μας».

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που συμπλήρωσε: «Εγώ να πω ότι αγαπώ πολύ τη Μαίρη. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω ξανά την εκπομπή αυτή, θα την έκανα έτσι ακριβώς με τη Μαίρη. Και έχουμε την καλύτερη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους προσέχετε, όπου πάνε!» και την οικοδέσποινα της εκπομπής να συμπληρώνει: «Οπότε για αύριο στις 4 θα το ανανεώσουμε το ραντεβού μας. Και αν είστε εδώ για να περάσουμε όμορφα».


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30