Skip to main content

CELEBS

Daniel Craig: Σε αυτόν τον κύριο δίνει τελικά τη σκυτάλη του 007!

Έχουμε νέο James Bond;



 

Mετά την ανακοίνωση από τον Daniel Graig ότι αυτός θα είναι η τελευταία ταινία του ως James Bond, οι φήμες είχαν οργιάσει για το ποιός θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στον ρόλο του φημισμένου πράκτορα. Μαζί είχαν ξεκινήσει και τα στοιχήματα, ανάμεσα σε μεγάλα και μικρά ονόματα της παγκόσμιας showbiz. Όμως σήμερα, το γραφείο στοιχημάτων Landbrokes «έκλεισε» το θέμα, κατεβάζοντας τον στοιχηματισμό για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με το γραφείο, αυτό έγινε γιατί θεωρεί πλέον απόλυτα βέβαιο ότι τον ρόλο του 007 θα αναλάβει από εδώ και εμπρός ο Tom Hardy. Την ίδια στιγμή ο Craig ανέλαβε έναν ρόλο σε μία νέα σειρά του BBC, κάτι που έδωσε το μήνυμα ότι προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει με τον 007.

Πάντως η οριστική απόφαση από την πλευρά του Craig δεν έχει παρθεί, ή τουλάχιστον ανακοινωθεί επίσημα. Παρ' όλα αυτά ο Tom Hardy, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου στην «Επίστροφή» του Ινιαρίτου, μοιάζει μία ιδανική επιλογή. Όχι απλά γιατί μοιάζει ο ρόλος να είναι στα μέτρα του, αλλά γιατί συγκεντρώνει και τις προτιμήσεις του γυναικείου φύλου σε όλο τον κόσμο (όντας παράλληλα και εξαιρετικός ηθοποιός).

Αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή, ο Craig θα έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ταινίες του James Bond, στις οποίες με την συνδρομή του σκηνοθέτη Μέντεζ, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο προφίλ αλλά και την αισθητική προσέγγιση του κλασικού ήρωα του κινηματογράφου.

hardy-revenant-21dec15-06350.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός