Skip to main content

CELEBS

Άννα Ανδριανού: «Χώρισα γιατί υπήρχε η προοπτική τρίτου προσώπου»

Έσταξε μέλι για τον νυν σύζυγό της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον λόγο που χώρισε από προηγούμενο γάμο της, τονίζοντας ότι πήρε διαζύγιο πριν μπει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

Έχεις παντρευτεί τρεις φορές. Τώρα, στον τρίτο σου γάμο με τον Γιάννη Μπότση, τι διαφορές παρατηρείς στον εαυτό σου;

Δεν έχω καμία σχέση με το πώς ήμουν. Νομίζω ότι δεν θα είχα καν γνωρίσει τον Γιάννη, αν δεν είχα κάνει αυτή τη δουλειά με τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι που ερωτευόμαστε κάθε φορά αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαστε στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Ο Γιάννης είναι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Πιστεύω ότι αν τον είχα γνωρίσει σε μία άλλη στιγμή, ενδεχομένως όλη αυτή η αγάπη που μου έχει να με είχε τρομάξει. Ξέρεις το πιο δύσκολο δεν είναι να αγαπάμε τον άλλο, αλλά να τον αφήσουμε να μας αγαπήσει. Για να γίνει αυτό πρέπει προηγουμένως να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς γι' αυτό που είναι.

Έχεις πει ότι σε έναν από τους γάμους σου πήρες πολύ γρήγορα την απόφαση να χωρίσεις. Τι σε οδήγησε εκεί;

Μπροστά στην προοπτική να υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν είχε έρθει ακόμα, θεώρησα ότι αυτή η ιστορία δεν έχει να πάει παραπέρα και έτσι αποφάσισα να το τελειώσω.

Δεν σε απάτησε;

Η απάτη ξεκινάει από το μυαλό και την καρδιά μας. Και αυτή η απάτη είναι χειρότερη. Για μένα είναι πολύ πιο δύσκολο να δεχτώ ότι ο άλλος ερωτεύεται μία άλλη γυναίκα, παρά ότι είχε μία περιπέτεια μιας νύχτας Πάντα πίστευα, ίσως επειδή είχα παραδείγματα μέσα από την οικογένεια μου, πως όταν η συνοχή που υπάρχει μέσα σε ένα ζευγάρι σπάσει, τότε η σχέση ουσιαστικά έχει χαλάσει, ή τουλάχιστον δεν είναι έτσι όπως τη θέλω εγώ. Η σχέση σε έναν γάμο πρέπει να είναι ερωτική. Αν είναι να είμαστε αδελφάκια, προτιμώ να μείνουμε φίλοι.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!