Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Ζουγανέλης: Μίλησε με συγκίνηση για τον Σάκη Μπουλά δύο χρόνια μετά τον θάνατό του

Του λείπει πολύ


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά αλλά ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον επιστήθιο φίλο του, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο.

«Μου λείπει ο Σάκης. Έχουν περάσει δυο χρόνια ακριβώς από τότε που “έφυγε” αλλά είχαμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Κάναμε παρέα 40 χρόνια Με τον Σάκη γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν που έκανε ο Μάνος Χατζηδάκης για νέους καλλιτέχνες», είπε συγκινημένος στην εκπομπή «Καλημερούδια».

Ο ηθοποιός εν συνεχεία μίλησε και για την σημασία της απώλειας αλλά και για τους λόγους που ανακουφίστηκε όταν ο κολλητός τους φίλος έφυγε για τον παράδεισο.

«Το έχω ξαναπεί. Όταν έφυγε ο Σάκης λυτρώθηκα. Πόναγα γιατί δεν ήμουν από τους ανθρώπους πως ο Σάκης έπρεπε να κλάψει την μοίρα του. Ανακουφίστηκα όταν έφυγε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε σχέση με την παρακμή», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός