Skip to main content

CELEBS

Madonna: Ποιος δεν την θέλει στη Σιγκαπούρη;

Οι προκλητικές εμφανίσεις και τα σόου της βασίλισσας της ποπ προκαλούν για ακόμη μία φορά αντιδράσεις



Το τελευταίο καιρό δεν την πολυθέλει την Madonna... Ούτε σε οικογενειακό, ούτε στο προσωπικό, αλλά απ' ότι φαινεται ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η βασίλισσα της ποπ που ως γνωστόν έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις με τις εμφανίσεις της, τις δηλώσεις της και την συμπεριφορά της έχει εδώ και λίγες μέρες έναν νέο πολέμαχο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχιεπίσκοπο της Σιγκαπούρης εν όψει της προγραμματισμένης συναυλίας της τραγουδίστριας στη χώρα στα τέλο του μήνα.

Ο αρχιεπίσκοπος Γκοχ έπαθε την πλάκα της ζωής του μόλις πληροφορήθηκε ότι η Madonna ετοιμάζεται να καταφθάσει στα μέρη τους και κάνει ότι μπορεί για να πείσει την κυβέρνηση της χώρας να μην επιτρέψει το σόου το οποίο αποκάλεσε «προσβλητικό».

Μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος προειδοποίησε τους πιστούς της Εκκλησίας του σχετικά με αυτούς που προσβάλλουν τη θρησκεία, σε περίπτωση αποφασίσουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη συναυλία.

Ο Ουίλιαμ Γκοχ συνάντησε και τους αξιωματούχους της Σιγκαπούρης για να τους εκφράσει τις ανησυχίες της Εκκλησίας ενόψει της συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στις 28 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπο της επισκοπής. Για τον αρχιεπίσκοπο Γκοχ, σε μια πολυεθνοτική κοινότητα, όπως αυτή της Σιγκαπούρης, "δεν επιτρέπεται να επιδεικνύεται υπερβολική ανεκτικότητα στο πεδίο της καλλιτεχνικής έκφρασης, όταν αυτό γίνεται σε βάρος της θρησκείας ορισμένων".

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Μαντόνας στη χώρα. Προηγούμενη προγραμματισμένη συναυλία της το 1993 στη Σιγκαπούρη είχε ματαιωθεί τελικά από την αστυνομία, με το επιχείρημα ότι οι παραστάσεις της ποπ σταρ αγγίζουν τα όρια της αισχρότητας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.