Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber-Selena Gomez: Μαζί στον Καναδά!

Με ιδιωτικό τζετ...



 

Η αλήθεια είναι πως λογικά θα πρέπει και οι ίδιοι να έχουν μπερδευτεί τόσες φορές που έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναφτιάξει μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λοιπόν σε ενημερώνουμε πως αυτή την περίοδο η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι ξανά μαζί.

Όσο για την σχέση τους και τον έρωτα τους, αυτά δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να τα κρύψουν. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, το πολυσυζητημένο ζευγάρι πέταξε για τον Καναδά με ιδιωτικό αεροσκάφος για να επισκεφθεί τον πατέρα του διάσημου τραγουδιστή.

Μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν πολλοί σωματοφύλακες αλλά και πολύ...φαγητό.

Σύμφωνα με πηγή από το προσωπικό του αεροδρομίου ο Justin και η Selena παρήγγειλαν ιταλικά ψωμάκια, τηγανιτό κοτόπουλο και ντόνατς σε μεγάλες ποσότητες κάνοντας τους πάντες να συμπεράνουν πως σκόπευαν να κεράσουν και τα μέλη της προσωπικής τους ασφάλειας.

Ή αυτό ή τα θέλανε για να τα πετάξουν ο ένας στον άλλον γιατί με τέτοια σιλουέτα που έχουν και οι δύο δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.