Skip to main content

CELEBS

Madonna: Αυτή, αυτός και η γυμνάστρια...

Γιατί η βασίλισσα της ποπ έδιωξε κακήν κακώς την personal trainer της;



Στην  Madonna ως γνωστόν δεν αρέσει να περιορίζεται. Και όταν θέλει κάτι να πει θα το πει περιγραφικότατα χωρίς να νοιάζεται για το πώς θα το πάρει ο κόσμος.

Έτσι λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξη της στις Φιλιππίνες η προκλητική βασίλισσα της ποπ προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή αναφερόμενη σε ένα παλαιότερο περιστατικό που την έκανε κυριολεκτικά ...έξαλλη!

Η Madonna αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε μία φοβερή personal trainer η οποία ήταν εξαιρετική στη δουλειά της και πάρα (μα πάρα) πολύ όμορφη. Παρ' όλα αυτά αναγκάστηκε να την απολύσει. Ίσως αναρωτιέσαι το γιατί και με το δίκιο σου, γι αυτό η Madonna σου έχει έτοιμη την απάντηση. Γιατί την έπιασε στο κρεβάτι με τον τότε σύντροφο της.

Δεν μάθαμε βέβαια για ποιον από τους πολλούς πρώην συντρόφους της διάσημης τραγουδίστριας μιλάμε, φανταζόμαστε όμως εύκολα την αντίδραση της Madonna μπροστά στο συγκεκριμένο θέαμα.

Μπορούμε να πούμε πως την καταλαβαίνουμε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.