Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio: To πάρτυ καλά κρατεί!

Πήρε το Όσκαρ και το γιορτάζει ακόμα...



O Leonardo DiCaprio, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των Όσκαρ, ίσως ακόμη γιορτάζει τη νίκη του, αλλά άγνωστο το πώς και πού. Μετά την απονομή φωτογραφήθηκε με το βραβείο και στη συνέχεια πήγε όπως όλοι στο πάρτι του Vanity Fair.

Όμως η νύχτα του θριάμβου δεν θα μπορούσε να τελειώσει εκεί. Aμέσως μετά το απαραίτητο p.r. με τους συναδέλφους και τους ισχυρούς της βιομηχανίας, συνέχισε με πιο μικρή παρέα και επέλεξε το Αgo, ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Γουέστ Χόλιγουντ. Μετά από μερικά κοκτέιλ και χωρίς να αποχωριστεί το χαρακτηριστικό ηλεκτρονικό τσιγάρο του ήρθε η ώρα να φύγει.

Έξω από το εστιατόριο είχαν ήδη μαζευτεί θαυμαστές και η κάμερα του ΤΜΖ τον κατέγραψε να μπαίνει στο αυτοκίνητο του, να παίρνει ένα μπουκάλι στο χέρι, αλλά χωρίς το Όσκαρ. Λίγο μετά, εμφανίζεται και κάποιος άλλος με το αγαλματίδιο στο χέρι και όλο το σκηνικό αρχίζει να δείχνει πως κάποιος το ξέχασε ή απλά πως ο Leo είναι πιο cool με το βραβείο του από όσο οι συνάδελφοί του που δεν το αφήνουν όλο το βράδυ από το χέρι... Ποντάρουμε στο δεύτερο.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.