Skip to main content

CELEBS

Άκης Παυλόπουλος: Τέλος η συνεργασία του με το "Ε".

Μάθε τη νέα του τηλεοπτική στέγη!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Παρελθόν αποτελεί ο Άκης Παυλόπουλος από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Η διοίκηση του σταθμού ευχαρίστησε και δημόσια τον κ. Άκη Παυλόπουλο για τη συνεργασία και τα όσα προσέφερε έως σήμερα στο σταθμό και ευχήθηκε στον δημοσιογράφο καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από ανάρτησή του στο usay γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί συνάδελφοι είχαν την καλοσύνη να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να μάθουν τους λόγους της αποχώρησής μου από το «Ε» και το EXTRA. Είτε από επαγγελματικό ενδιαφέρον είτε γιατί απλά είμαστε φίλοι και νοιάστηκαν. Κάποιοι άλλοι, πάλι, άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να ρωτήσουν...

Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι αποφάσισα να ανακοινώσω στην διοίκηση του σταθμού την πρόθεσή μου να μην συνεχίσω τη συνεργασία μας στο «Ε» και το EXTRA γιατί ένοιωσα ότι ο κύκλος αυτός είχε κλείσει. Και όταν το αισθάνεσαι αυτό, είναι καλό να προχωράς μπροστά.

Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση και τους συναδέλφους στο Ε και το EXTRA παραμένουν και θα παραμείνουν άριστες. Άλλωστε, ζήσαμε πολλά μαζί.

Ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21.50 το βράδυ στο BLUE SKY στο δυναμικό του οποίου έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω από χθες».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ