Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Mας συγκίνησε για ακόμα μία φορά!

Η κίνηση που ...«ζωγράφησε»



Aν υπάρχει μία ηθοποιός με πάρα πολύ μεγάλη ευαισθησία και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο τότε εύκολα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι η Angelina Jolie.

Η ηθοποιός έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλο μέρος από την περιουσία της, τον χρόνο και την ενέργεια της για να βοηθήσει ανθρώπους - κυρίως παιδιά - σε χώρες που το έχουν απόλυτη ανάγκη και έχει υπάρξει η ίδια παρούσα σε μέρη όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι μία καθημερινή δοκιμασία.

Αυτή τη φορά, με τη νέα της κίνηση έκανε όμως πραγματικά τον κόσμο να συγκινηθεί αφού η ιστορία της μικρής Iris Grace είναι διαφορετική από της άλλες.

Η 6χρονη Iriis παρουσιάζει συμπτώματα αυτισμού και με τη βοήθεια της γάτας της έχει καταφέρει να αγαπήσει τη ζωγραφική. Τα πινέλα είναι ο δικός της τρόπος για να εκφράζεται και η Angelina Jolie μόλις έμαθε γι αυτήν δεν μπορούσε να μην την εμψυχώσει.

Tι έκανε; Aποφάσισε να αγοράσει έναν από τους πίνακές της, δίνοντας της τεράστια χαρά.

Οι γιατροί που παρακολουθούν πάντως το πολύ όμορφο εξάχρονο κοριτσάκι λένε ότι τόσο η ζωγραφική όσο και η επαφή με το κατοικίδιο της της έχουν κάνει τεράστιο καλό, βελτιώνοντας πολύ την υγεία της.

400625_786270681387642_1201503828_n_3d509.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.