Skip to main content

CELEBS

Κατέθεσε μήνυση η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Μάθε τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μήνυση για σοβαρά κακουργήματα κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης και η κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα» συνάντησε στα δικαστήρια Ευελπίδων τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρο Καϊμακάμη, ο οποίος και αναφέρθηκε στην κίνηση αυτή της οικογένειας.

«Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Πιστεύουμε ότι ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος... Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παρεδόθη την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν με πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Όσο για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή, ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε: «Όσα διέρρευσαν είναι φήμες και δεν βασίζονται σε στοιχεία. Αυτό που προέχει πρώτα είναι να μάθουμε τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του. Θα απαιτηθεί πάρα πολύ χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα οι πραγματογνώμονες. Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού, με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα, που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου...».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου