Skip to main content

CELEBS

Αdele: Αυτό θα πει ...βοήθεια!

Η τραγουδίστρια βοηθάει μία θαυμάστρια της σε μια σημαντική στιγμή της ζωής της.



Η Adele, η οποία επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα με την μεγάλη επιτυχία Hello, βοήθησε μια φαν της να κάνει πρόταση γάμου στον φίλο της, ανεβάζοντας την μαζί της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την περασμένη Δευτέρα.
Η 34χρονη Hayley Consuegra δεν έχασε καθόλου χρόνο όταν η τραγουδοποιός ρώτησε το κοινό της αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να κάνει πρόταση γάμου στο ταίρι του, δεδομένου ότι η συναυλία λάμβανε χώρα στις 29 Φεβρουαρίου, μία σπάνια μέρα που κάνει... αραιές εμφανίσεις στο ημερολόγιο, μόνο μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, η τολμηρή γυναίκα έκανε την πρόταση γάμου στον επί 10 έτη αγαπημένο της και εκείνος απάντησε φυσικά «ναι», ενθαρρυμένος από την ίδια την Adele και τα... τουλάχιστον 11.000 άτομα του κοινού.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ρομαντική και ξεχωριστή πρόταση γάμου, που, όπως αποκάλυψε η 34χρονη στην εφημερίδα Daily Mail, ήταν απόλυτα ταιριαστή με την ιστορία του ζευγαριού, αφού μπορεί να μην ήταν σήμερα μαζί αν δεν ήταν η Adele.

Συγκεκριμένα, όταν η Consuegra είχε χωρίσει με τον φίλο της για ένα διάστημα, είχε ακούσει το τραγούδι «Someone like you» σε μια εκδήλωση και είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν άντεχε να ζει χωρίς αυτόν. Έτσι, του έστειλε το link του τραγουδιού και λίγο καιρό μετά, ήταν και πάλι μαζί. «Η Adele έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να τα ξαναβρούμε. Στ' αλήθεια έχει γράψει το σάουντρακ της σχέσης μας», είπε η ευτυχισμένη κοπέλα στην βρετανική εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.