Skip to main content

CELEBS

Britney Spears: To νέο της εξώφυλλο στο V Μagazine συζητιέται παντού!

Η καριέρα, η γνώμη των τρίτων και ο ...Justin Bieber



Τον Ιανουάριο του 1999, η Britney Spears κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «...Baby One More Time». Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και πρώτο τεύχος του V Magazine.

Δεκαεπτά χρόνια μετά, δοκιμάζουν ένα κοινό εγχείρημα με την Spears να φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του εκατοστού τεύχους του περιοδικού. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο εξώφυλλο σηματοδοτεί την εξέλιξη του περιοδικού στο πέρασμα των χρόνων. Αρχικά, ο αρχισυντάκτης Stephen Gan είχε μια πολύ συγκεκριμένη εκδοχή στο μυαλό του και επεδίωκε να εκφράζει τη νέα γενιά των ανθρώπων της μόδας ενώ αργότερα είχε τις ίδιες βλέψεις και για τη μουσική, κάτι που τον ώθησε να προχωρήσει στην επιλογή της Britney για το επετειακό τεύχος του περιοδικού.

«Όταν ψάχναμε για θέματα που ταιριάζουν στο εκαστοστό εξώφυλλο, αναρωτηθήκαμε ποιον θαυμάζουν οι ποπ σταρ και μουσικοί που αποτελούν αντιπροσωπευτικό κομμάτι του V; Υπήρχε μόνο μία απάντηση: H Britney! Ποιος στον κόσμο δεν μεγάλωσε ακούγοντας τη μουσική της;» Η Spears στη συνέντευξή της μιλάει και για το επερχόμενο άλμπουμ της που έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. «Ειλικρινά, είμαι πολύ περίεργη για αυτόν τον δίσκο» λέει.

«Είναι το μωρό μου και θέλω πραγματικά να γίνει σωστά, να γίνει όπως ακριβώς θέλω, είτε αυτό πάρει έναν ακόμη χρόνο, είτε δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα αλλά ξέρω ότι ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο σωστός. Είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει εδώ και καιρό. Είμαι περήφανη για τη δουλειά. Θα είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένετε. Δεν βιάζομαι για τίποτα, θέλω απλώς να γίνει σωστά έτσι ώστε να εκτιμηθεί πραγματικά από τους θαυμαστές μου.» Επίσης, αναφέρεται στον Justin Bieber τον οποίο υποστήριξε: «Οι άνθρωποι κρίνουν πολύ γρήγορα όποιον βρίσκεται στο προσκήνιο... Υπάρχουν πολλοί νέοι που το βιώνουν αυτό, όπως ο Justin Bieber. Δυστυχώς, είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος. Το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια, δεν δίνω πια προσοχή. Έχω καλή σχέση με το Θεό και τον εαυτό μου και αυτό είναι που μετράει για μένα. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.»

Το επετειακό τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για online παραγγελίες.

britney-spears-v-magazine-cover-2016-2-640x874.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ