Skip to main content

CELEBS

Gwen Stefani: Δεύτερη φορά νυφούλα;

Η τραγουδίστρια των No Doubt είναι ερωτευμένη και τολμάει ξανά...



 Η Gwen Stefani είναι ένα ...γενναίο κορίτσι. Κι αυτό όχι μόνο για αντιμετώπισε τον χωρισμό και το διαζύγιο της με μεγάλη αξιοπρέπεια, αλλά και γιατί κατάφερε να γυρίσει γρήγορα την σελίδα, να ξαναερωτευτεί και να φτάσει στο σημείο να έχει μία νέα, πολύ δυνατή σχέση.

Η Gwen είναι φουλ ερωτευμένη, λοιπόν, με τον Blake Shelton κι απ' ό,τι μαθαίνουμε ετοιμάζεται να επισημοποιήσει αυτόν τον έρωτα με έναν γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πολύ στενό της περιβάλλον, η διάσημη τραγουδίστρια θεωρεί την σχέση αυτό «τεράστια ευλογία» και έχει εμπιστευτεί στους δικούς της ανθρώπους το γεγονός ότι δεν ήταν σίγουρη πως θα κατάφερνε να βρει κάποιον που θα την αγαπούσε αληθινά. Όχι μόνο την ίδια αλλά και τα παιδιά της.

Έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου προκειμένου να φωνάξει σε όλο τον κόσμο πόσο ευτυχισμένη είναι. Μπράβο το κορίτσι.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός