Skip to main content

CELEBS

Madonna: H δικαστής της τα ...έψαλλε!

Για το θέμα κηδεμονίας του γιο της, Rocco



Όταν η Madonna χώρισε το 2008 από τον τότε σύζυγο της Guy Ritchie οι δυο τους συμφώνησαν ο γιος τους Rocco να μείνει με τη μητέρα του. Από κει και πέρα η ιστορία είναι γνωστή γιατί έγινε χαμός μέσα στα Χριστούγεννα: Ο 15χρονος τσακώθηκε μαζί της ενώ βρισκόντουσαν σε περιοδεία στην Αμερική γιατί δεν του άρεσε ο Sean Penn, την παράτησε και επέστρεψε στον πατέρα του. Και τώρα έγινε η δίκη.

Με την δικαστή του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης Deborah Kaplan να είναι εντελώς ...παρμένη με την κατάσταση. Αν και οι Madonna και Guy Ritchie δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, η Kaplan επέπληξε έντονα τους δικηγόρους τους που βρέθηκαν στο δικαστήριο να τους εκπροσωπήσουν και να διευθετήσουν την υπόθεση, για λογαριασμό των πελατών τους.

«Τίποτα δεν διαταράσσει περισσότερο αυτήν την οικογένεια από την ανικανότητα των γονιών να βρουν μια λύση. Κι αν δεν μπορούν να λύσουν το ζήτημα, τότε θα το κάνουμε εμείς στην τελική" δήλωσε η δικαστής, τονίζοντας πως ο Rocco επιθυμεί να λυθεί το θέμα «όσο γίνεται πιο ιδιωτικά», κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν είναι διατεθειμμένοι να κάνουν οι γονείς του.

«Ειλικρινά και οι δυο πλευρές έχουν επιλέξει να ζουν δημόσια και μπορεί να του αρέσει η έκθεση αλλά στο παιδί δεν αρέσει. Τους καλώ να σκεφτούν το συμφέρον του γιου τους, το οποίο μπορεί να είναι να τον βγάλουν λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας» κατέληξε η Kaplan. Αυτή τη στιγμή η δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Rocco θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του μέχρι να κλείσουν τα σχολεία.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του