Skip to main content

CELEBS

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βούρου για την ιδιαιτερότητα του γιου του

Βίωσε τη σχέση της διαφορετικότητας μέσα στο σπίτι του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιάννης Βούρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Jenny Jenny και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του γιου της.

«Ο Στέφανος με το θέμα της αναπηρίας του, που έχει πάνω από 67% της αναπηρίας του, από πολύ μικρός ξεκίνησε να γίνεται ενεργό κύτταρο της κοινωνίας. Συμμετέχει λοιπόν σε ένα μεγάλο σύνδεσμό κοινωνικής ευθύνης για παιδιά και νέους με αναπηρίες, όπου πηγαίνουν και μιλούν και ενημερώνουν σχολεία, φορείς, συλλόγους και σωματεία. Αυτό το κάνουν αρκετές φορές το μήνα. Επομένως, εγώ βίωσα μία τέτοια σχέση της διαφορετικότητας μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, το ζω τώρα μέσα από τη πρωτοβουλία του Στέφανου και της ομάδας του, όπου έρχεται και μου λέει πως τα παιδιά αντιμετωπίζουν τον Στέφανο ή κάποιους άλλους που ανήκουν στην ομάδα. Τι ερωτήσεις γίνονται και πώς αυτά τα παιδιά αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όλο αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήταν δύο ετών και όταν προσπαθούσε να ανοίξει μία σοκολάτα με τα χέρια του χωρίς δάχτυλα και πηγαίναμε να τον βοηθήσουμε, εκείνος έλεγε μόνος μου. Έπαιζε κιθάρα, μπάσκετ, ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο Γιάννης Βούρος.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.