Skip to main content

CELEBS

Τάμτα: «Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να πει το "ναι"


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στο Big Fish μίλησε η Τάμτα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του X-Factor, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

«Το X-Factor" μπήκε στη ζωή μου πριν από δυόμισι περίπου χρόνια. Έκανα δύο σεζόν στην πατρίδα μου, τη Γεωργία. Μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ. Είναι διαφορετικός ο ρόλος από εκείνον της τραγουδίστριας. Είναι μια σκληρή διαδικασία. Ειδικά για τους διαγωνιζόμενους που αποχωρούν. Το φορμάτ της εκπομπής έχει τροποποιηθεί, Οι οντισιόν θα γίνονται παρουσία κοινού, τα Ιive προγραμματίζεται να φιλοξενούνται σε μεγάλο στάδιο της Αθήνας, ενώ καινοτομία θα είναι και το chair challenge, το στάδιο ακριβώς πριν από τα lives, οπότε και οι μέντορες θα κάνουμε την τελική επιλογή των τεσσάρων παικτών της ομάδας μας. Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που θα συνεχίσω το σόου στη δεύτερη πατρίδα μου, την Ελλάδα. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το "ναι". Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ» ανέφερε αρχικά.

 Τι γίνεται όμως με την υπερπροβολή που είθισται να ακολουθεί έναν τέτοιο τηλεοπτικό ρόλο, τον οποίο μάλιστα η ίδια αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα;

«Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν θα δώσω λόγο για να συζητηθώ για κάτι πέρα από το παιχνίδι. Βέβαια θα μου πεις ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσεις αφορμή για να συζητηθείς ή για να αναπαραχθεί κάτι στην τηλεόραση. Ωστόσο, εφόσον εγώ είμαι ισορροπημένη και νιώθω καλά με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να σκέφτομαι τι μπορεί να πει ο καθένας. Φυσικά θα υπάρχει κριτική για την τηλεοπτική παρουσία μου, αλλά δεν τρομάζω. Θα είμαι ο εαυτός μου. Ισως για πρώτη φορά να αναδειχθεί περισσότερο και η προσωπικότητα μου, Στη Γεωργία, πάντως, δεν φρίκαρα από την προβολή», απαντά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ