Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Η πιο τρελή φήμη για τον διάσημο τραγουδιστή...

...είναι ΑΥΤΗ!



Είναι ένα από τα πιο hοt αγόρια της παγκόσμια showbiz και είναι λογικό να του καταλογίζουν κατά καιρούς διάφορες σχέσεις.

Ο Justin Bieber είναι η αλήθεια πως αλλάζει λιγάκι τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα από την στιγμή που χώρισε με την Selena Gomez και μετά.

Mία από τις διάσημες κυρίες με τις οποίες έχει στο παρελθόν κυκλοφορήσει είναι και η γνωστή και μη εξαιρετέα Kourtney Kardashian, η μεγαλύτερη κόρη της διάσημης τηλεοπτικής οικογένειας, η οποία στο διάστημα που έμεινε χώρια από τον σύντροφο της Scott Dick βγήκε μερικά ραντεβού με την 22χρονη τραγουδιστή.

Τι που τους χωρίζουν 14 ολόκληρα χρόνια; Φήμες θέλουν τους δυο τους να τα βρήκανε ώστε και προσωρινά και τώρα μία νέα είδηση έρχεται για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύμα ο Justin άφησε έγκυο την Kourtney και τώρα οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν το έχουμε πολυπιστέψει αλλά με αυτούς τους celebrities στην μακρινή Αμερική δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.