Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μενούνος: Δέχτηκε πρόταση γάμου-έκπληξη από τον αγαπημένο της (Photo)

Παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος, καθώς οσονούπω θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro, μετά από 18 χρόνια σχέση.

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της παρουσιάστριας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern την Τετάρτη.

«Παρόλο που είπα ότι αυτό δεν είναι πρόταση, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη Γη;» ήταν τα λόγια του Keven Undergaro με την διάσημη παρουσιάστρια να μην πιστεύει αρχικά την πρόταση του συντρόφου της: «Μου κάνεις πλάκα; Είναι κάποιο αστείο;».

Τότε, εκείνος της απάντησε: «Δεν είναι αστείο. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με αυτό. Σε αγαπάω τόσο πολύ και ξέρω τι σήμαινε αυτή η εκπομπή και για τους δυο μας».

Η ιστορία πίσω από τη σχέση του ζευγαριού με την εκπομπή έχει να κάνει με το ότι οι δυο τους άκουγαν εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο show, με την Keven Undergaro να θυμάται: «Σου έλεγα ότι μια μέρα θα είσαι καλεσμένη στην εκπομπή και θα έχεις γίνει σταρ. Γιατί να μην σου κάνω πρόταση τώρα λοιπόν; Λοιπόν αγάπη μου, θα μου πεις το "ναι";» και τη Μαρία Μενούνος να αποδέχεται την αναπάντεχη πρόταση γάμου: «Ναι, ναι, ναι! Θεέ μου, φυσικά! Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό αυτή τη στιγμή». 

Δες το αγαπημένο ζευγάρι:

0-----------------menoynos..gif

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος