Skip to main content

CELEBS

Κρατερός Κατσούλης: «Mας έτυχαν μία σειρά από κακοτυχίες και...»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! 


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Κρατερός Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Down Town» της Κύπρου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μια περιπέτεια των προηγούμενων χρόνων, κατά την οποία έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

«Αναφέρεσαι στην παράσταση «Πορτοκάλι, λεμόνι, αβγό, καναρίνι», που ανεβάσαμε μαζί με ένα φίλο μου το 2006. Ασφαλώς και μπήκαμε μέσα και το γνωρίζαμε πριν ακόμα ξεκινήσουν οι παραστάσεις. Δυστυχώς, μας έτυχαν μία σειρά από κακοτυχίες και καθυστερήσεις και έτσι ήταν δεδομένο ότι και γεμάτο να ήταν το θέατρο κάθε μέρα, μέχρι την ημερομηνία που είχαμε πάρει τα δικαιώματα, δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουμε τα χρήματα που επενδύσαμε. Εκεί, λοιπόν, τέθηκε το δίλημμα: ή σταματάμε ό,τι είχαμε κάνει μέχρι τότε, που εκτός από τα έξοδα περιλάμβανε και δυόμισι μήνες προβών, ή το συνεχίζαμε, γνωρίζοντας ότι θα καταστραφούμε. Αποφασίσαμε να κάνουμε το δεύτερο και πιστεύω ότι σοφά πράξαμε, γιατί ζήσαμε την εμπειρία μέχρι το τέλος. Μπορεί να χάθηκαν χρήματα που είχαμε βγάλει δουλεύοντας σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλο αυτό ήταν ένα εντατικό σεμινάριο που μας βοήθησε σε όλους τους τομείς και μία μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τότε είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γράφει μηδέν. «Ναι, κάπως έτσι. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, εμένα δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να μαζέψω χρήματα - γι’ αυτό και δεν τα κατάφερα. Αυτό που επιδίωκα από κάθε συνεργασία στο θέατρο, τον κινηματογράφο, ή την τηλεόραση ήταν να κάνω πράγματα που θα με πήγαιναν μπροστά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.