Skip to main content

CELEBS

Diane Kruger: H ηθοποιός απαντάει ξεκάθαρα στις φήμες για τον χωρισμό!

Ισχύουν αυτά που λέγονται...



Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες για χωρισμό ανάμεσα στην γοητευτικότατη Diane Kruger και τον επί δέκα χρόνια σύντροφο της Joshua Jackson, έχουν πάρει φωτιά.

Η ίδια η ηθοποιός που προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τα όσα γράφονται, σε πρόσφατη συνέντευξη της, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στα κουτσομπολιά.

H Diane, λοιπόν, αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Jackson όχι μόνο δεν χωρίζουν, αλλά ψάχνουν μαζί σπίτι στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν τη σχέση και τον έρωτα τους.

Η ηθοποιός μέχρι τώρα μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα σε Παρίσι και Βανκούβερ για αρκετά χρόνια και τώρα που η σχέση τους παρά τις δυσκολίες της απόστασης έφτασε η ώρα να εγκατασταθούν και να μείνουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

«Μόλις αυτή τη βδομάδα μετακόμισα στη Νέα Υόρκη. Θα πρέπει να ξεπακετάρω και να αγοράσω κάποια πράγματα για το σπίτι, όπως κεριά, βιβλία κλπ. Η μετακόμιση εδώ ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα».

Η Diane παραδέχτηκε πάντως, πως το επόμενο σημαντικό βήμα για εκείνη ίσως είναι ο γάμος. Παρόλα αυτά άφησε και μία αμφιβολία να αιωρείται. Ότι δηλαδή μετά από 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης ο γάμος μπορεί να μην είναι και απαραίτητος.


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ