Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσολάκη: «Την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω για μένα»

Δεν θα έλεγε ψέματα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με έναν γοητευτικό κύριο.

Ελένη, πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με τον Παύλο Πετρουλάκη και κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι το νέο σου φλερτ.

Για φαγητό βγαίνω κάθε μέρα. Αν έπρεπε να απολογούμαι κάθε φορά που βγαίνω με κάποιον, τότε δεν θα τελειώναμε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω για μένα. Αλλά δεν θα έλεγα ψέματα ότι δεν είμαι σε μια σχέση αν ήμουν. Όμως, για να φτάσεις στο σημείο να χαρακτηρίσεις κάτι ως σχέση, πρέπει να έχεις κάνει-μια διαδρομή και να είσαι σίγουρος γι' αυτό που νιώθεις.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι δεν έχω δεχτεί. Αλλά πιστεύω ότι όλες μου οι σχέσεις είχαν στο βάθος τους κρυμμένη αυτή την προοπτική. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, οπότε ήταν λογικό να κρύβεται κάπου το ενδεχόμενο του γάμου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός