Skip to main content

CELEBS

Μariah Carey: Μα γίνεται να είναι τόσο άκαρδη;

Η οικογένεια της στρέφεται εναντίον της...



Κατά καιρούς έχουμε ακούσει όχι και τόσο κολακευτικές φήμες για τον χαρακτήρα της Mariah Carey. Ότι δηλαδή είναι παρτάκιας, αδιάφορη και την ενδιάφερει μόνον ο εαυτός της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς την έχουν κράξει, όμως ,στο μαγικό κόσμο του Hollywood ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται.

Πάντως, το καινούργιο αυτό περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Mariah είναι τόσο πολύ στον κόσμο της που δεν την απασχολεί ούτε καν η υγεία της αδελφής της.

Η αδελφή της τραγουδίστριας είναι σοβαρά άρρωστη και δεν έχει τα χρήματα για τη νοσηλεία της και παρόλο που η υπόλοιπη οικογένεια έχει παρακαλέσει την Mariah να βοηθήσει εκείνη δεν ασχολείται καθόλου.

Σύμφωνα με τον αδελφό τους, Morgan Carey, η τραγουδίστρια θα μπορούσε να σώσει την αδελφή της αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα γι' αυτό. Μάλιστα την έκανε ρεζίλι και δημοσίως λέγοντας στην βρετανική εφημερίδα Sun τα οικογενειακά τους και στέλνοντας της ένα πολύ σαφές μήνυμα: ««Η αδερφή σου πεθαίνει, παλεύει και εσύ αδιαφορείς».

Χάσαμε πάσα ιδέα...

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.