Skip to main content

CELEBS

Kendall Jenner: Η δήλωση που μας έκανε να χαμογελάσουμε ειρωνικά!

Άσε μας βρε, Kendall...



 

Η Kendall Jenner είναι το πιο όμορφο μέλος της οικογένειας Kardashian Jenner. Το 20χρονο μοντέλο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και μάλιστα χωρίς την βοήθεια των πολύτιμών χειρουργικών επεμβάσεων που τόσο έχουν μεταμορφώσει το υπόλοιπο σόι της.

Πριν από λίγο καιρό έκανε πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα - σύμφωνα με την ίδια - όνειρα της, το να περπατήσει στην πασαρέλα για λογαρισμό της Victoria's Secret, γεννόμενη ένα από τα υπέροχα Αγγελάκια της.

Κι ενώ εμείς την βλέπουμε και την θαυμάζουμε και όσο να πεις την ζηλεύουμε και λιγάκι, εκείνη βγαίνει και δηλώνει πράγματα που μας κάνουν λιγάκι έξαλλες. Η Kendall αποκάλυψε λοιπόν ότι είναι αρκετά δυσαρεστημένη από τον εαυτό της καθώς το τελευταίο διάστημα έχει επιδείξει φοβερά κρούσματα τεμπελιάς και έχει να γυμναστεί από το Νοέμβριο που μας πέρασε...

Δεν ξέρουμε αν φυσικά αυτά που λέει τα εννοεί, ούτε καν αν έχει καμία συναίσθηση του τι ακρίβως ξεστόμισε, αφενός γιατί το κορμί της είναι συγκλονιστικό, αφετέρου γιατί εμείς εδώ βλέπουμε γυμναστήριο κι αλλάζουμε πεζοδρόμο όλες τις εποχές του χρόνου.



Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.