Skip to main content

CELEBS

Θοδωρής Μαραντίνης: Εξομολογήθηκε γιατί είπε "ναι" στην πρόταση του X-Factor

Θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του X- Factor ώστε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ απάντησε και στην κριτική που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για το συγκεκριμένο talent show.

- Τι σε έκανε να πεις "ναι";

«Είναι ένα σόου που μου αρέσει πολύ. Δεν έχει στοιχεία reality που ομολογώ ότι με ενοχλούν στα talent shows, αλλά αντιθέτως βασίζεται σε ένα ωραίο concept και υπηρετείται από πολύ καλούς συντελεστές. Ύστερα από 15 χρόνια στη μουσική, θεωρώ ότι έχω να προσφέρω μέσα από το X- Factor, σε ένα παιδί που ξεκινάει τώρα και χρειάζεται μια καθοδήγηση και μια γνώμη.»  είπε στο ΟΚ ο τραγουδιστής. 

- Ο Νίκος Μουρατίδης είπε ότι στις κριτικές επιτροπές των talent shows  δεν πρέπει να είναι τραγουδιστές, αλλά μάνατζερ, γιατί ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να κάνει αυστηρή κριτική.

«Δεν συμφωνώ. Έχουμε δει μάνατζερ να απορρίπτουν από τους Coldplay, μέχρι τους Beatles. Πιστεύω ότι ένας τραγουδιστής μπορεί να καταλάβει καλύτερα αν ένας άλλος τραγουδιστής, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί και να κάνει κάτι παράπονα. Αντιθέτως ένας μάνατζερ μπορεί να κρίνει περισσότερο αυστηρά από ό,τι χρειάζεται έναν καλλιτέχνη. Πάντως από τα στιγμιότυπα που έχουν γυριστεί ήδη, μπορώ να πω ότι υπήρχαν περιπτώσεις που κάναμε αυστηρή κριτική και οι τέσσερις σε ανθρώπους που θεωρήσαμε ότι δεν είχαν το X Factor. Μπορώ να αναφέρω μάλιστα συγκεκριμένο παράδειγμα που είχα απέναντι μου μία κοπέλα με έναν εξαιρετικά άκαμπτο χαρακτήρα κι αυτό που της είπα ήταν: "Αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θέλω να περάσεις στην επόμενη φάση, για να έρθεις αντιμέτωπη με αυτή την ιδιότητα του χαρακτήρα σου"».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.