Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Μήπως τελικά είναι ψώνιο;

Η συμπεριφορά της Δούκισσας και του William που μας απογοήτευσε...



 

Από τότε που ο William γνώρισε, ερωτεύτηκε και έβαλε στο Παλάτι την Kate Middleton λένε πως στη βασιλική οικογένεια φύσηξε αέρας εκμοντερνισμού.

Η Kate είναι εκείνο το κορίτσι που δεν έκανε υπερβολές, που πήγαινε στο σούπερ μάρκετ μόνη της, που την έχουμε δει να περιμένει υπομονετικά στην ουρά των Boots για να πληρώσει μία κρέμα ημέρας της Nivea, που κυκλοφορούσε χωρίς σωματοφύλακες, που φορούσε το ίδιο φόρεμα σε δημόσιες εμφανίσεις.

Και εκεί που είχαμε συνηθίσει στο προφίλ του απλού, ταπεινού κοριτσίου που αδιαφορούσε για τα μεγαλεία ξαφνικά μία φήμη κάνει τον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με την οποία η Kate και ο William έχουν ξεφύγει κάπως τελευταία και κάνουν αλόγιστα έξοδα.

Ο  William έδωσε μία συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι «itv» και αρνήθηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που αφορούσε την προσωπική του ζωή και τις υποχρεώσεις του ως πρίγκιπας; Τέθηκε ακόμα και η ερώτηση περί τεμπελιάς του πρίγκιπα αλλά εκείνος άλλαξε αμέσως θέμα. Πολλοί θεωρούν πως εκείνος και η Kate τον τελευταίο καιρό το έχουν ρίξει στα... λούσα, πηγαίνουν σε υπερπολυτελή θέρετρα για διακοπές και ψωνίζουν πανάκριβα ρούχα.

Βλέπεις η Kate Middleton, τον τελευταίο καιρό, έχει εμφανιστεί με κάποια ιδιαίτερα κομμάτια και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να την σχολιάζουν πολύ αρνητικά.

Από την άλλη, αν δεν τα κάνει η Kate, ποια θα τα κάνει; Διαφωνείς;

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.