Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey: Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς!

Δες φωτογραφίες από το φανταστικό νησί όπου θα γίνει η τελετή...



 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Mariah Carey αρραβωνιάστηκε τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, James Packer, ύστερα από 8 μήνες σχέσης. Οι δυο τους είναι έτοιμοι πια να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η δημοφιλής σταρ επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ο γάμος της αυστηρά ιδιωτικά και με νησιώτικα έθιμα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελετή θα γίνει στο νησί Barbuda της Καραϊβικής με 50 καλεσμένους. Οι… τυχεροί θα μεταφερθούν εκεί σε μικρές ομάδες με ιδιωτικό jet.

Μάλιστα, για να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του χαρμόσυνου γεγονότος, ο γαμπρός ετοιμάζει μαζί με τον Robert de Niro ένα τουριστικό θέρετρο που θα κοστίσει 250 εκατομμύρια δολάρια! Tζάμπα πράγμα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ημερομηνία του γάμου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά δημοσιεύματα των αμερικανικών media εκτιμούν ότι θα πραγματοποιηθεί μετά τα μέσα Ιουνίου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ζευγαριού.

barbuda-3.jpg

barbuda-1.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.