Skip to main content

CELEBS

H γερασμένη όψη των Kardashians!

Οι διάσημες τηλεπερσόνες τσαλακώνουν την εικόνα τους...



Οι Kardashians δεν σταματούν να δίνουν τροφή στα Μέσα, επί καθημερινής βάσεως! Αυτή την φορά αποφάσισαν να αφήσουν τα φανταχτερά μακιγιάζ και να εμφανιστούν όπως θα είναι το … 2050!

Τι εννοούμε; Τρεις από τις γυναίκες της οικογένειας άλλαξαν εντελώς την εικόνα τους. Συγκεκριμένα, η Khloe Kardashian και οι Kendall και Kylie Jenner έγιναν γριές! Τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν την βόλτα τους στους δρόμους του, χωρίς να τις σταματήσει κανείς από τους θαυμαστές τους. Βέβαια, όλο αυτό θα τους επιφέρει και ένα κέρδος, καθώς θα υπάρξουν αποκλειστικά πλάνα στα applications τους.

Έτσι λοιπόν, η Khloe ως 79χρονη γυναίκα από το Albuquerque, μαζί με τις εγγονές της Kendall και Kylie επισκέφθηκαν την Καλιφόρνια. Μπήκαν στο λεωφορείο που κάνει tour από το «Hall Of Fame» και άλλα μέρη, χωρίς να πάει το μυαλό κάποιου ότι πρόκειται για τις τρεις τηλεπερσόνες.

Αυτή που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η μεγαλύτερη, Khloe, η οποία μεταμορφώθηκε εντελώς. Βλέποντας την, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσες να καταλάβεις πως πρόκειται για την ίδια. Όσο για τις άλλες δύο, φόρεσαν περούκα, έβαλαν προσθετικά μέλη στο πρόσωπο και φακίδες. Η Kylie όπως ήταν αναμενόμενο, όντας μανιακή με το Snapchat δεν σταμάτησε να στέλνει βιντεάκια.

kardashians1-e1458386859559.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.