Skip to main content

CELEBS

H γερασμένη όψη των Kardashians!

Οι διάσημες τηλεπερσόνες τσαλακώνουν την εικόνα τους...



Οι Kardashians δεν σταματούν να δίνουν τροφή στα Μέσα, επί καθημερινής βάσεως! Αυτή την φορά αποφάσισαν να αφήσουν τα φανταχτερά μακιγιάζ και να εμφανιστούν όπως θα είναι το … 2050!

Τι εννοούμε; Τρεις από τις γυναίκες της οικογένειας άλλαξαν εντελώς την εικόνα τους. Συγκεκριμένα, η Khloe Kardashian και οι Kendall και Kylie Jenner έγιναν γριές! Τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν την βόλτα τους στους δρόμους του, χωρίς να τις σταματήσει κανείς από τους θαυμαστές τους. Βέβαια, όλο αυτό θα τους επιφέρει και ένα κέρδος, καθώς θα υπάρξουν αποκλειστικά πλάνα στα applications τους.

Έτσι λοιπόν, η Khloe ως 79χρονη γυναίκα από το Albuquerque, μαζί με τις εγγονές της Kendall και Kylie επισκέφθηκαν την Καλιφόρνια. Μπήκαν στο λεωφορείο που κάνει tour από το «Hall Of Fame» και άλλα μέρη, χωρίς να πάει το μυαλό κάποιου ότι πρόκειται για τις τρεις τηλεπερσόνες.

Αυτή που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η μεγαλύτερη, Khloe, η οποία μεταμορφώθηκε εντελώς. Βλέποντας την, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσες να καταλάβεις πως πρόκειται για την ίδια. Όσο για τις άλλες δύο, φόρεσαν περούκα, έβαλαν προσθετικά μέλη στο πρόσωπο και φακίδες. Η Kylie όπως ήταν αναμενόμενο, όντας μανιακή με το Snapchat δεν σταμάτησε να στέλνει βιντεάκια.

kardashians1-e1458386859559.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson