Skip to main content

CELEBS

Νίκος Κουρής: «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις στην τηλεόραση»

Δεν αντέχει τόση συμβατικότητα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Την πεποίθησή του ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά στην τηλεόραση εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ΟΚ ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής.

«Δεν έχω παραιτηθεί, αλλά είναι δύσκολο. Πέρσι είχα δυο τρείς προτάσεις. Φέτος όχι. Άμα υπάρξει κάτι καλό και βολέψει στον χρόνο, θα το κάνω. Πάντα έτσι έκανα τηλεόραση. Είναι και θέμα τι σου προτείνουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι έχουμε πολιτογραφηθεί κάπως. Εμένα δεν μου αρέσει να το ακούω, όπως δεν μου αρέσει για μένα να λένε ότι είμαι δραματικός ηθοποιός. Είναι σαν να λένε ότι είμαι κακός ηθοποιός ότι είμαι πολύ περιορισμένος Δεν έχω προσωπικό παράπονο, μου έκαναν και πρόταση για κωμικό ρόλο. Απλά υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν αντέχω τόση συμβατικότητα. Χαλάει το παιχνίδι, την ομορφιά της έκπληξης. Δεν το δέχομαι. Όπως δεν δέχομαι το ποιος κάνει ή δεν κάνει για ηθοποιός. Γι' αυτό δεν γουστάρω τις επιτροπές που κάθονται από τον άμβωνα και αποφασίζουν και διαγράφουν. Η μαγκιά είναι να πεις σε κάποιον και να επενδύσεις πάνω του, κι ας κάνεις λάθος. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός δεν οφείλω να μιλώ. Απλά δεν μου αρέσει να το βλέπω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.