Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Ζαμπούνης: «Εθίστηκα στην κοκαΐνη όταν χώρισα»

Αντιμετώπισε την κατάθλιψη γράφοντας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη μαύρη περίοδο της ζωής του, όταν η σύντροφός του τον χώρισε και έφυγε μαζί με το παιδί τους και για την εξάρτησή του με τις ουσίες με αφορμή αυτό το γεγονός μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να σταματήσει την κοκαϊνη.

«Όταν μας συμβαίνει ένα κακό –σ’ εμένα έτυχαν πολλά μαζεμένα- υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης: κατάθλιψη, εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αυτοκτονία. Επειδή έχω προϋπηρεσία στις δυσκολίες, μπόρεσα να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη γράφοντας», ανέφερε αρχικά στο περιοδικό «Hello» ενώ για το βιβλίο του, «Ιστορίες Ενός Παιδήλικα» επισήμανε:

«Αντίθετα, την προηγούμενη φορά, όταν είχα ένα δύσκολο χωρισμό με τη μητέρα της κόρης μου στη Γαλλία κι εκείνη εξαφανίστηκε με το παιδί την Αμερική, έπεσα στα ναρκωτικά».

Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως έπαιρνε κοκαΐνη σε ηλικία 32 ετών, ενώ τώρα εξομολογείται πως η εξάρτησή του κράτησε δύο χρόνια και σταμάτησε όταν ξαναβρέθηκε με το παιδί του, παραπέμποντας για την αιτία του χωρισμού στην πρώην του.

«Δίστασα να γράψω για τα ναρκωτικά! Θα μπορούσα να μην το κάνω, καθώς ζούσα στη Γαλλία και δεν γνώριζε κανείς ότι έκανα χρήση κοκαΐνης, πλην των οικείων μου. Το έβαλα, τελικά, γιατί, έστω κι ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες να έλεγε “πώς τα σταμάτησε αυτός; Ας το κάνω κι εγώ”, θα είχα πετύχει το στόχο μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου